skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Säsongsavslutning - Doc Lounge Malmö & Cowgirl Gallery pres. Apolonia Apolonia

Eventet är avslutat

Säsongsavslutning - Doc Lounge Malmö & Cowgirl Gallery pres. Apolonia Apolonia

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 dec 2023 19:00 - 22:00

Beskrivning

Säsongsavslutning på Doc Lounge!

Välkommen till en fantastisk säsongsavslutning på Doc Lounge den 12 december! Vi är glada att avsluta säsongen i tillsammans med Cowgirl Gallery och presentera den prisbelönta dokumentären Apolonia Apolonia, som skildrar konstnären Apolonia Sokols resa in i den internationella konstvärlden under 13 år. Innan filmvisningen kommer DJ-duon GIRLS WANT GILRS sätta stämningen på topp. Lokalen Babel kommer omvandlas till en magisk atmosfär tack vare den visuella konstnären Patch Hofweber. Sist men inte minst kommer vi hålla vårt årliga säsongsavslutningsquiz kl 19:40! Välkomna! 

🎶 19:00 DJ DUON GIRLS WANT GIRLS 
Evenemanget börjar klockan 19:00 med DJ-duon GIRLS WANT GIRLS, som består av Vera Stiglund och Thea Birde. De har under det senaste året plöjt Malmös klubbscen och turnerat med Nöjesguiden i både Stockholm och Göteborg. Tillsammans skapar de en het fusion UK bass, breakbeat och hiphop.

🥳 19:40 QUIZTIME - Vad minns du från höstsäsongen?

Vinst: 2 Guldkort till höstsäsongen 2 konsertbiljetter till LOVA den 8 mars på Babel. 

🎥 20:00 'Apolonia Apolonia'

När den danska filmregissören Lea Glob först träffade Apolonia Sokol 2009 levde hon ett sagolikt liv. Apolonia, född i en underjordisk teater i Paris och uppvuxen i en konstnärskrets, följdes av Lea genom åren i hennes strävan att finna sin plats i konstvärlden - brottandes med sina våndor och kvinnlighetens eufori.

Filmen har vunnit flera prestigefyllda priser, bl.a. Bästa Nordisk Dokumentär på Göteborg Film Festival 2023, och IDFA Award för bästa dokumentär 2022.

❤️I Samarbete med Cowgirl Gallery ❤️

Cowgirl Gallery, grundat 2021 av skaparen Selma Modéer Wiking, är en kulturell plats i Malmö som erbjuder en mångfald av evenemang såsom konstutställningar, livemusik, poesiläsningar och filmvisningar. Dagtid lockar galleriet besökare med lokalt rostat kaffe, färska croissanter och inspirerande arbetsplatser, medan kvällarna förvandlar det till en livlig scen för musik och poesi. Alla evenemang är öppna för alla och ger besökare möjlighet att stödja galleriet genom donationer.

⭐️ GULDKORTSKAMPANJ - Juledition ⭐️

Passa på att säkra ditt guldkort  för endast 400 kr istället för 450 kr fram till midnatt den 23:e December inför Doc Lounge vårsäsong - eller varför inte ge den bästa julklappen till dina nära och kära?  💛

Med Doc Lounge Guldkort är din plats på samtliga åtta visningar under våren 2024 på Babel i Malmö garanterad, även vid slutsålda föreställningar! Dessutom får du företräde i kön. Välkommen att ta del av detta erbjudande! 💛


Vi ser fram emot en minnesvärd avslutning på säsongen och hoppas att ni kommer att fira med oss. För mer information, se nedan. Tack för en fantastisk säsong, och vi ser fram emot att träffa er igen! 🎉


→ OM KVÄLLEN

Dörrar öppnas 19.00 | Filmstart 20.00
Var? Babel, Spångatan 38, Malmö
Förköp via Billetto
Biljettpris: Ordinarie 120:- | Student, pensionär 100:- | DOC LOUNGE GULDKORTSKAMPANJ (400 kr) ger fri entré till alla säsongens ordinarie visningar. Köp här.

Garderob Babel har obligatorisk garderob för 30:-

Återköp: Köpt biljett återbetalas ej.

→ OM FILMEN

Speltid: 115 minuter
Språk: Danska, Franska | Undertexter: Engelska
Regi: Lea Glob

→ Sittplatser:

Alla platser är onumrerade. Möbleringen är fast, så inga möjligheter ges för besökare att flytta stolar etc.

→ Tillgänglighet:

Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: rebecka@doclounge.se
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob.
Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.


Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

Arrangör

I över tio år har Doc Lounge samlat Malmöborna kring premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen.

Genom unika helkvällar där filmvisningar kombineras med intressanta kringarrangemang, aktuella gäster, regissörsbesök, liveakter och barhäng, vill Doc Lounge öka och  bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en upplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet. Det ordinarie programmet hålls varje tisdag i klubb- och konsertlokalen Babel på Spångatan i Malmö.

Då och då arrangeras även sidoarrangemang, utomhusvisningar, utställningar och specialprogram för företag och på konferenser. Kontakta oss gärna om ni vill att vi kommer till er!

Lokal

Babel, Spångatan 38, 211 53 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer