SARAH KLANG live@Smedjan

16 feb 2018 21:00 - 23:00

Smedjan, Volrath Bergs väg 12, 448 50 Tollered

Konserten är som sagt helt slutsåld och vi har maxat förköpen (alltså vill vi vara tydliga med att extra ståplatserbiljetter icke säljs i dörren.) Vi har en kölista som vi släpper till vid avbokningar. Vill du stå med där - utifallatt - maila kultur@smedenochspindeln.se!

Med en karriär som knappt bara börjat är Sarah Klang redan namnet på allas läppar. Fyra låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över och belönat Sarah själv den hedervärda nomineringen till ”Årets nykomling” på 2018 års Grammis-gala (8/2).

Den 9:e februari släpps Sarahs debutalbum, ”Love In The Milky Way” Men innan dess har hon bland annat uppträtt i SVT:s ”På Spåret” (5/1) och den 20/1 spelar hon på P3 Guld varpå en efterföljande turné påbörjas som förutom Sverigedatum innefattar prestigefyllda festivalen SXSW i Austin, Texas.

Premiärspelning på turnén blir i Tollered Fredagen den 16 februari. Det blir en helt MAGISK kväll!

PLATS:
Smedjan i Tollered, Volrath Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserterna börjar.

BILJETTER:
Endast 70 biljetter!
Förköp ett krav, obligatorisk vänskap/medlemskap.
(Vi säljer 10 st ståbiljetter extra i dörren från kl. 19. Medlemskap krävs vid köp i dörren.)

Kulturföreningen ser fram emot att träffa dig! På våra kvällsarrangemang krävs obligatorisk vänskap/medlemskap. Läs mer om vad det innebär, mer om vårt program och om hur du blir medlem i kulturföreningen här. Varmt välkommen!

Biljett (inkl. medlemskap för 2018) Ej tillgänglig
Biljett (redan medlem) Ej tillgänglig