skip to main content

Sarah Klang + förband

Sarah Klang + förband

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

30 jul 2024 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Sarah Klang har beskrivit sin musik som pop med influenser av americana och country. 

Sarah Klang släppte i höstas sitt fjärde album ”Mercedes” och gav sig ut på en längre Europaturné som avslutades på ett kokande hemmaplan i Göteborg. Albumet, döpt efter artistens dotter, behandlade ämnen kring moderskap och kring att lämna tjugoårsåldern bakom sig. Ett album grundat i djupt personliga erfarenheter, men med styrkan i något stort och allmängiltigt. Rösten och texterna bär fram låtarna, som i sig är Klangs mest varierade och framåtblickande samling musik hittills. Här ryms både det mest gravallvarliga och en stor dos humor.

Sedan debuten 2016 har Klang samlat på sig två Grammis-vinster, otaliga nomineringar och översvallande hyllningar, bland annat i The Sunday Times, Rolling Stone och I-D. Publiken har successivt växt, vilket utsålda spelningar i London, Amsterdam, Oslo, Stockholm och hemstaden Göteborg är ett bevis på. 2024 innehåller bland annat framträdanden på SXSW i Austin, TX.

Sarah Klang kan få änglar att gråta - Norrbottens-Kuriren

En timmes fullkomligt otvungen musikalisk briljans. - Dalarnas Tidningar

Rösten håller egna små konserter i konserten som likt trumsolon möts av spontana applåder. - Aftonbladet

En av de mest självklara stjärnor som fötts. - Gaffa

Mäktig kväll med gränslösa Sarah Klang. - Smålands-Posten

Arrangör

Lokal

Stallebrottet Bohusläns Utomhusscen, Stallebrottet, 456 55 Bohus-Malmön

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer