Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sara Parkman + Astrid Sonne @ Clandestino Festival

Eventet är avslutat

Sara Parkman + Astrid Sonne @ Clandestino Festival

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

28 aug 2021 18:00 - 22:00

Beskrivning

Sara Parkman

Hon har kallats för den perfekta mixen av vikingar och Berghain: i Sara Parkmans musik möts folktoner med tunga beats, Hildegard von Bingen och smutsigt fiolspel. Kristendom möter antifascism i Parkmans arbete, medan tradition och revolution går hand i hand. Bland hennes många samarbeten kan nämnas Fever Ray, Bob hund och folkmusikkabarén Fäboland med Samantha Ohlanders. Sara Parkmans tre studioalbum har hyllats av kritikerkåren, och hon har fått pris två gånger på Svenska Folk & världsmusikgalan samt tagit emot Dagens Nyheters kulturpris 2020. Samma år var hon co-curator för Clandestino Festival, där hon också tillsammans med sitt band gjorde ett magiskt uppträdande för endast 50 personer (ja, ni vet varför). Konserten spelades in och släpptes på skiva av Clandestino Institut.

Astrid Sonne

Hon växte upp på Bornholm och började spela viola vid sex års ålder. I tonåren kom så Astrid Sonne till Köpenhamn med siktet inställt på musikhögskolan och en framtid som klassisk musiker. Men gradvis växte hennes intresse för att skapa egen musik medan motivationen för att sitta i en symfoniorkester svalnade. Utan några tidigare kunskaper inom digital musikproduktion prövade hon sig fram på datorn, och en ljudvärld började växa fram. Där finns varma, fysiska klanger. Körer, stråkar. Men också en digital kylighet, omysiga ljudtentakler som vill borra sig in i öronen. Någonstans i blippandet kan också polyfonin från symfonisk komposition skönjas, som att Beethoven talar till oss från andra sidan singulariteten. Till Clandestino Festival kommer hon med en livetrio.

Enskilda biljetter fylls på i takt med rådande restriktioner.
Fri entré med festivalpass <3

Lokal

Skeppet (Sjömanskyrkan) Skeppet (Sjömanskyrkan), Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer