skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

SANNA NIELSEN

Eventet är avslutat

SANNA NIELSEN

Från Gratis

Plats

Datum

2 aug 2023 17:00 - 23:00

Beskrivning

Sanna slog igenom redan som 11-åring och är i dag en av våra mest respekterade artister. Hon har deltagit i Melodifestivalen sju gånger, 2014 stod hon som segrare med låten ”Undo” och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest. Hon har spelat huvudroller i musikaler på Malmö Opera och släppt sju egna album. De senaste sex åren har vi kunnat se henne som programledare på ”Allsång på Skansen” men i sommar blir det en sommarturné med bandet, med fem exklusiva konserter i Sverige

-”Jag ser så mycket fram emot att få åka ut och sjunga och spela med mina fantastiska musiker och dessutom att få möta publiken. Tillsammans ska vi njuta av den svenska sommaren och se till att vi får en riktigt trevlig musikalisk stund tillsammans!” säger Sanna.


Support:
Karin Tingne Band


Biljetter Förköp
Vuxen 375 sek + avgift (395 sek+ avgift från den 22/7)
Ungdom 13 -17 år 100 sek + avgift
Barn 0 – 12 år Gratis

Biljetter i entren
Vuxen 420 sek
Ungdom 13 -17 år 150 sek
Barn 0 – 12 år Gratis


Välkommen till Branteviks vackra idrottsplats vid Österlens inbjudande kust!
Vi öppnar grindarna till konsertplatsen kl 17.00
Support börjar kl 18.00
Huvudartisten går upp på scen kl 19.00
Picknick får medtagas.
Hundar får medtagas.Arrangör

Musik under Stjärnorna på Branteviks IP ges onsdagar varje sommar, start första onsdagen i juli.

Lokal

Branteviks Idrottsplats, Hylkavägen 10, 272 38 Brantevik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer