skip to main content

Sånger ur filmens värld!

Sista chansen
Sista chansen

Sånger ur filmens värld!

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2024 16:00 - 17:00

Beskrivning

Musikalartisten Ida Breimo och pianisten Marcus Sturewall framför låtar ur filmens musikaliska skatt. Konserten gästas av Musikören & Carolus Rex Mannar!

Dörrarna öppnas 15:00 där vi bjuder på snittar till kaffe/te och berättar om utvecklingen av Thor Modéen Teatern som kulturhus.

Spara konsertbiljetten då den även är en värdehandling som gäller som en fribiljett på ordinarie biovisning på TMT biografen t o m 2024-08-31.

Varmt välkomna!

Arrangör

Lokal

Thor Modéen Teatern, Drottninggatan 19, 736 31 Kungsör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer