Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sandra IIar på West Side Comedy 23 Mars

Eventet är avslutat

Sandra IIar på West Side Comedy 23 Mars

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

23 mar 2023 19:30 - 21:30

Beskrivning

Sandra Ilar är en väletablerad komiker med en humor som kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism. Hon har stått på stora scener som RAW, Norra Brunn och Stockholm Live och var en av skaparna av SVT:s ikoniska program "Svenska Nyheter". Den 23/3 får hon hela Västerort att skratta! Du kommer väl?!

Fler komiker på scen är:

Agnes Hirdwall

Flakrim Fejzullahu

Kevin Rex

Madeleine Walderhaug Hezemans

Moa Åström

Kvällens MC är Martin Randahl Edsman.


Lokalen har begränsat antal platser så köp dina biljetter i tid. Biljetterna säljs via Billetto för 100:- (plus avgift). Eventuella kvarvarande biljetter säljs för 130:- vid entrén. Då det är fri sittning är det bra om du kommer i tid. Insläppet börjar vid 18.30.

Middag innan? Inga problem! Kom gärna vid 18.00 så hinner ni äta i lugn och ro.

Varmt välkomna! 

Arrangör

West Side Comedy är Västerorts egen Stand Up-klubb som kör varje torsdag på O'Leary's i Vällingby klockan 19.30-21.30.

Efter en lyckad testperiod under våren/hösten 2022 kör vi igång 26 januari och kör varje torsdag fram till 1 Juni. I vår har vi klart med headlines som Magnus Betnér, Petrina Solange, Ola Aurell och Simon Garshasebi. Fler toppkomiker är också på gång.

Förutom headlines får du varje kväll se och höra flera utvalda komiker från hela Sverige.

Lokal

O´Learys Vällingby O´Learys Vällingby, Vällingby torg 24, 162 65 Vällingby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.