Samtal: Egen Påse - Lisa Lundgren m.fl.

Eventet är avslutat

Samtal: Egen Påse - Lisa Lundgren m.fl.

Biljetter från 20,00 SEK

Datum

11 okt 2016 18:00 - 20:30

Beskrivning

Utan fler kvinnor som äger distributionsbolag, start-ups, skivbolag, skivbutiker, inspelningsstudios, agenturer, managementbolag och bokningsbolag fortsätter musikbranschen att vara obalanserad. Vi kör i gång höstens Makten Över Musiken-samtal med fokus på Starta Eget. Alla välkomna!


Till vår hjälp har vi uberproffset och ekonomen Lisa Lundgren baserad i Stockholm, som under dagen erbjudit en workshop inom samma ämne. Enligt henne finns det massor av dörrar att kicka in – utan större ansträngning! Hon får sällskap av Petter Wickman, verksamhetsledare för Musikcentrum Syd. En relativt ung intresseorganisation för oberoende musiker i regionen. Petter är speciellt intresserad av de strukturer som skapas eller inte skapas kring musikvärlden av politiker. Moderator är en av Malmös mest rutinerade inom musikbranschen - Anna Tenfält.

Hoppas ni är lika peppade som vi på ett samtal om framtiden för en jämställd musikbransch!

Kvällen är ett samarbete mellan Makten Över Musiken i Malmö, Musikcentrum Syd och Musikbranschen After Work.

Lisa Lundgren är musikbranschsekonom och har bland annat varit ekonomichef på förlaget Sony/ATV Music Publishing i Stockholm och bokningsbolaget The Agency Group i Malmö. Sedan 2011 är hon fristående konsult som jobbar med redovisning, royalty och avtal i branschen. Hon är även initiativtagare till Makten över musiken som hon startade tillsammans med arrangörsföreningen Fritz's Corner 2012.

Petter Wickman verksamhetsledare för Musikcentrum Syd. Bakgrunden är som musiker och idag frilansande inom barnmusikgenren i gruppen "Petter och Åsa". Han har tidigare gjort festivaler som Backafestivalen och Jazz i Parken.

Anna Tenfält arbetar med management åt band och artister genom bolaget Summit Music Management sedan 5 år tillbaka. Summit Management arbetar med artister som Mando Diao, Maxida Märak, Vita Bergen, Kajsa Grytt och Erik Segerstedt. Hon har tidigare bland annat arbetat med Hultsfredsfestivalen, som musikproducent på Dunkers Kulturhus, projektledare för olika projekt och arrangörscoach på Riksteatern.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.