Eventet är avslutat

Samlade verk! Konstens uttryck - Samtalskväll om svensk samtida konst

80,00 SEK - 100,00 SEK

Datum

25 maj 2016 18:00 - 20:00

Beskrivning

Samlade verk! Konstens uttryck
Samtalskväll om svensk samtida konst
Onsdagen den 25 maj kl 18

Maria Bonnier Dahlins Stiftelse har sedan starten för 30 år sedan sökt upp det nya och det nyskapande, och stöttat den unga konsten. Konstnärerna som tilldelats stipendiet har vitt skilda utgångspunkter, metoder och uttryck. Samlingen som detta resulterat i, och som nu visas på Bonniers Konsthall, ger ögonblicksbilder från varje konstnärskap och varje tid men rymmer också en utveckling över tre decennier. Denna kväll samtalar Niclas Östlind med de medverkande konstnärerna Sissel Wibom, Magnus Wassborg, Kico Wigren och EvaMarie Lindahl kring frågan, vad har hänt med svensk samtidskonst sedan 1986?

Niclas Östlind är frilansande curator, skribent och redaktör för boken Samlade stipendiater! 30 år med Maria Bonnier Dahlins stiftelse, som ges ut i samband med utställningen.

På bilden syns Due Dei av Fredrik Wretman, ett av verken i utställningen.

Läs mer om utställningen Samlade verk! 30 år med Maria Bonnier Dahlins stiftelse som pågår 22 maj-28 aug

För frågor om biljettbokning kontakta Bonniers Konsthalls reception: program@bonnierskonsthall.se; 08-736 42 55.


Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.