Eventet är avslutat

SAMARBETE, KOMPANJONSKAP OCH DELÄGARSKAP

100,00 SEK - 295,00 SEK

Plats

Datum

29 sep 2021 17:30 - 20:00

Beskrivning

Vad ska man tänka på när man ska driva företag ihop med andra?

Företagsamma Kvinnor i Härryda bjuder in dig till en kväll med mingel, mat och föreläsning av Karina Lindgren.

Karina Lindgren är utbildad jurist har sin bakgrund inom försäkringsbranschen. Idag är hon delägare och driver Säkra Kvinnor Styrelsebalans AB. Ett företag som rekryterar och utbildar styrelser. 

Hon har även sedan många år det egna bolaget Kareva Business & Values AB. Karina har också ett antal styrelseuppdrag inom olika branscher.

Vid träffen kommer ni att få en föreläsning kring valet av samarbete – kompanjonskap - delägarskap mm.

"Välkomna på en matnyttig stund där du får kunskap, tid för tanke och reflektion och insikt om andras tankar i vårt nätverk.”

Varmt välkomna!

/Styrelsen Företagsamma Kvinnor i Härryda

Arrangör

Företagsamma Kvinnor i Härryda!

Vi är ett nätverk i Härryda för alla som identifierar sig som kvinnor och driver egna företag eller har för avsikt att starta eget. Vårt syfte är att stärka, inspirera och skapa mötesplatser för lokala egenföretagare. Våra medlemmar driver en mängd olika typer av verksamheter och vår gemensamma nämnare är att vi vill samarbeta för att utveckla våra företag.

Lokal

Råda Rum Råda Rum, Kyrkvägen 45, 435 37 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.