Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

SalvadorStokolmoKlub: Gil Felix möter Caro Luna unplugged

Eventet är avslutat

SalvadorStokolmoKlub: Gil Felix möter Caro Luna unplugged

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

23 sep 2023 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Caro Luna, sångerskan med den djupa och berörande rösten, med många år bakom sig som hyllad latinartist, tar nu stora snabba kliv som soloartist, och har på mindre än ett år släppt ett hyllat debutalbum (Estudio sobre el amor), en video, en EP (Cada Día). Hon har fått stor medial uppmärksamhet i både mexikansk och uruguayansk press, spelat live i Uruguay, spelat in musiken till ännu en EP samt ytterligare ett helt album!

- Det känns fantastiskt att äntligen få dela min värld genom min musik, säger Caro Luna, som växt upp i Stockholm med uruguayanska föräldrar. Barndomsårens somrar spenderades i Montevideo och Acapulco och genom åren har det blivit många vistelser i olika latinamerikanska länder, bland annat ett års musikstudier i Havanna. Caro Luna skriver och komponerar all sin musik.

Caro Luna utforskar stora delar av den latinamerikanska kontinenten i sin musik: melankoliska visor influerade av brasiliansk folkmusik, kubanska boleros och uruguayanska milongas, blandat med mer tempofyllda mexikanska rancheras. Sökandet efter den sanna, djupa, villkorslösa kärleken och en plats att kalla hem, är ämnen som återkommer.

Caro Luna placerar sig i den stora latinamerikanska sångtraditionen från Chavela Vargas och Mercedes Souza över Lila Downs och för den vidare på europeisk mark med ett djupt personligt tilltal och poetisk kraft.

Gil Felix är norra Europas främste uttolkare av brasiliansk populärmusik MPB med egna kompositioner och hits. Gil Felix har 25-årig internationell karriär, en bred och eklektisk repertoar med både originella kompositioner och stora hits. Med influenser från Gilberto Gil, Bob Marley, Luis Gonzaga och Fela Kuti innebär Gil Felix framträdanden ett möte mellan den regionala Recôncavo-kulturen och afrikansk musikalitet.

SalvadorStokolmo Klub är klubben där Salvador de Bahía, Brasiliens första huvudstad och hjärtat i den afrobrasilianska kulturen, möter Stockholms myller av musik och musiker från Brasilien, Latinamerika, Karibien och Afrika och som publiken längtat efter att se tillsammans.

I baren huserar Klub Kabeza.

SalvadorStokolmo Klub genomförs med stöd av Bilda Studieförbund och Stockholms Stad.Arrangör

Pygméteaterns Lilla Kulturhus är inne på tionde året - en växande kulturklubb som erbjuder spännande och exklusiva program till en bred publik. Konsertklubben, gästspel av skilda slag, musik, dans och scenkonstföreställningar. Tyngdpunkten ligger på musikutbudet; en ständigt skiftande mix av opera, improvisationsmusik, jazz, visor, världsmusik, flamenco och udda musikaliska möten!

Vi är 12:e BÄSTA SPELSTÄLLET!
LIRA har frågat 56 aktivt turnerande musiker om Sveriges bästa spelställen!
PYGMÈTEATERN kom på 12:e plats! (...efter bara 5 år!). Ett enorm stort TACK till Sveriges bästa musiker!

Lokal

Pygméteatern, Vegagatan 17, 113 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer