skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sales Summit 2020

Event inställt

Sales Summit 2020

Från 150,00 SEK

Beskrivning


Boka in onsdagen den 22 april i kalendern för då går Sales Summit 2020 av stapeln - En minimässa arrangerad av Säljarnas avdelning Göteborg! 

Det blir ett event fyllt av inspirerande föreläsningar, intressanta utställare och en möjlighet att träffa och nätverka med andra kollegor i branschen. På plats finns även leverantörer och partner som du som arbetar med försäljning eller marknadsföring kan ha stor nytta av. Detta vill du inte missa! 

PROGRAM
16.30 - Dörrarna öppnas, passa på att mingla och kika runt hos kvällens utställare
17.00-18.00 - Anställningspanel med Säljarnas, Säljpoolen och HR
18.30-19.30 - Föreläsning med Magnus Helgesson, entreprenören som på kort tid har blivit en av Sveriges mest efterfrågade talare. 
19.45-21.30 - Lättsamt mingel och nätverkande med utställare och gäster

Kvällens moderator är Tobias Herbertzon 

Du bjuds på en lättare maträtt och kaffe. Bar finns.


Pris medlem i Säljarnas 0:- 
Som medlem är du dessutom välkommen att ta med dig en kollega eller vän. En ankomstkod till biljetten har skickats ut till alla medlemmar via mail, har du inte fått någon? Vänligen kontakta oss på info@saljarnas.se 

Ej medlem 150:

Vill du och ditt företag delta och ställa ut på Sales Summit 2020? Kontakta Petra Löfstrand på petra@lofstrand.org för mer information. 

Lokal

Råda Rum Råda Rum, Kyrkvägen 45, 435 30 Mölnlycke

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer