Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Sälens Ankrace

Event inställt

Sälens Ankrace

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

27 jul 2023 15:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

VÄLKOMMEN ATT DELTA I SÄLENS ANKRACE. HÄR KAN DU KÖPA DINA ANKOR!

Sälens Ankrace är ett återkommande, festligt event i Sälens By och kul både för deltagare och åskådare. Extra roligt är det såklart om man har köpt en anka som man kan heja på!

Sälens Ankrace äger rum på Sälendagen den 27/7 2023 i Sälens By. Starten går 15.00 och då tippas de 1000 ankorna i från gamla bron norr om byn. Ankorna kämpar sig nedför älven med målet att komma först under hängbron vid Olnispa. Första pris är ett presentkort på stughyra på 13 000kr från GuMo Stuguthyrning. Totalt delas 19 priser ut till ett sammanlagt värde av ca 35 000kr till innehavarna av de ankor som inkommer på plats 1-19. Se fullständig vinstplan i bilderna här bredvid. Prisutdelningen sker strax efter målgången från scenen på Olnispa. Vinsterna hämtas ut på plats i samband med prisutdelningen. Presentkort kan postas till vinnare på begäran. Kl 16.00 kör vi igång med "After Anka" på Bullans i Sälens By. Stefan Morén bjuder på musikunderhållning och musikquiz. 

Varje anka kostar 100kr och du kan köpa så många ankor du vill. Totalt säljs 1000 ankor. Här kan du köpa ankor med nr 1-800, och du väljer själv vilket nummer du vill satsa på förutsatt att numret ledigt. Övriga ankor säljs på Olnispagården i Sälens By. Anklotterna betalas via Swish eller via kort till Billjetto, du får automatiskt upp betalningsalternativ när du följer bokningsflödet. Din ankbiljett skickas till dig till din angivna e-post adress och uppvisas vid vinstutlämningen. OBS! Tävlingen är att betrakta som ett lotteri och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses av representanter från Sälens Bygrupp och kan inte överklagas. Vinnarna publiceras även på FB-sidan Sälendagen fredag v30. 

Arrangör

Sälens Ankrace arrangeras av Sälens Bygrupp som består av frivilliga Sälenbor och entreprenörer. Bygruppen arbetar för att utveckla och förbättra Sälens by. Överskott från Sälens Ankrace går till att bekosta förbättringar av Sälens By. 

Lokal

Sälens Ankrace Sälens Ankrace, 780 67 Sälen, 780 67 Sälen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer