skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Salamässan 26-28 augusti 2022

Eventet är avslutat

Salamässan 26-28 augusti 2022

Från Gratis

Plats

Datum

26 aug 2022 12:00 - 28 aug 2022 16:00

Beskrivning

SALAMÄSSAN FIRAR 35-ÅRSJUBIELUM!

När Salamässan arrangeras i år är det den 19:e upplagan sedan den gick av stapeln för första gången 1987. Under de 35 år som gått fram tills idag har mässan utvecklas till att bli en av regionens viktigaste mötesplatser mellan näringsliv, invånare och kommun.

Här skapar vi en mötesplats med en bred variation som passar alla. Under mässans tre dagar möter du här en mängd olika företag som varvas med aktiviteter och uppträdanden från välkända artister. I år kommer bland annat högaktuella Anders Bagge, Klara Hammarström och Birkir att uppträda under mässan. Under lördagen och söndagen finns även Mamma Mu och Kråkan på plats. 

I år utvecklar vi dessutom mässan med två nya temaområden; Skog & Lantliv och Bygga & Bo.

Utställarförteckning och program hittar ni på www.salamassan.se

Öppettider

Fredag 12-18 
Lördag 10-18
Söndag 10-16

Biljettpriser

Fri Entré Fredag 26/8 mellan 12-14
Vuxna 100:- (1 återbesök ingår)
Barn/ungdom 10-17 år 50:- (1 återbesök ingår)
Barn 0-9 år / gratis i målsmans sällskap (1 återbesök ingår)

Kontantfritt
Salamässans entré är kontantfri. På plats kan man betala med kort eller Swish.

Hitta till Salamässan
Salamässan arrangeras som vanligt på Lärkans sportfält i Sala. Har man möjlighet att ta sig till mässan till fots eller med cykel är det en varm rekommendation då antalet parkeringsplatser är begränsade.

Buss

Från Sala station så kan man ta linje 63 och gå av på hållplats Lärkbacken. 

Från Västerås C kan man antingen ta tåg till Sala och sen ta buss 63 (se ovan), alternativt ta buss 569 och gå av vid hållplats Nya vattentornet. För mer information om hållplatser, tider samt priser kan ni gå in på www.vl.se Med reservation för ändringar.


Varmt välkomna till Salamässan 2022! 

Arrangör

Vi arrangerar egna mässor och är totalentreprenör för andra. Vi har ett brett kontaktnät och klarar kringarrangemang med allt från berömda artister till efterfrågade föreläsare. 

Alla delar av Svenska Mässkonsult präglas av kvalitet, kunnande och kompetens. Sedan vi bildades 1976 har det varit vår grundidé. Den som vänder sig till oss möts därför av kunnig, kompetent och engagerad personal med ett personligt bemötande

Lokal

Lärkans Sportfält Lärkans Sportfält, Sportfältsgatan 4, 733 36 Sala

Headliners

Klara Hammarström
27 augusti
Anders Bagge
28 augusti

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer