Sala Comedy Club - Gruvan med bl.a. Carl Stanley

Sala Comedy Club - Gruvan med bl.a. Carl Stanley

Biljetter från 195,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2022 19:00 - 21:00

Beskrivning

Sala Comedy Club presenterar Gruvan: En standupklubb som är lite ruffare, mycket mer intim & väldigt oförutsägbar - Som standup ska vara helt enkelt!


Nu flyttar vi ner till Klubben på Gillet 6 och bjuder på standup i dess rätta miljö! Till Gruvan bjuder vi in såväl välkända namn som testar nytt inför kommande turnéer som harvande standuprookies som gräver efter comedy gold (ha-ha, you see what we did there?). Varje kväll blir alltså som ett smörgåsbord av standup för alla smaker. Så kom och skratta dig hes till ny och fräsch standup där vad som helst kan hända! 

Denna kväll headlinear ingen mindre än Carl Stanley!

Under hösten är annars Carl på stor Sverigeturné med sin nästintill helt slutsålda Akta huet! Detta är Carls tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Men just denna kväll pausar han turnérandet och tar sig tid att gästa våra nya klubb i Sala. Fattar ni? Det får helt enkelt inte missas!


Kvällen hålls ihop av Fagerstas roligaste (och enda?) standupkomiker, Stefan Larsson-Fritz, som konferencier. Han är mannen bakom Fagersta comedy och vill bidra med sina dråpliga erfarenheter när han piskar upp stämningen för kvällen.

OBS! I och med mycket mer intim lokal så är det ett begränsat antal biljetter till dessa shower som släpps!


Äta innan showen?
Varför inte lyxa till kvällen med lite käk från Brasseriet innan show! Då äter ni uppe i Brasseriet i lugn och ro innan showen (se gärna till att komma i tid dock så att ni inte missar några skämt, det vill ni inte). Sen beger ni er ner till Gruvan för att flexa på skrattkäkarna. Välj mellan 2-rätters eller endast varmrätt, menyn ser ni nertill. Givetvis löser kocken såväl vegetariskt alternativ som specialkost. Ange bara vid bokning om så är fallet!

Förrätt
Toast skagen på gillets surdegsbröd, toppas med nyhackad rödlök och plockad dill


Varmrätt
Ört- och vitlöksbakad kycklingfilé serveras med potatisgratäng samt smörad rödvinsky som toppas med örter.


Praktisk info:
Insläpp till showen: 18:00
Showstart: 19:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Showbiljett: 195kr
Matpaket (1 rätt): 345kr

Matpaket (2 rätters): 390kr

Maten serveras uppe i Brasseriet innan showen, var gärna på plats mellan 17:00-17:30.


Priser anges exkl serviceavgift

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Arrangör

Västeråsarnas egen standupklubb sedan 2012.

Lokal

Gillet 6 - Brasseriet Gillet 6 - Brasseriet, Södra Esplanaden 4, 733 30 Sala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.