Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Säkert och tydligt - Hur är kommunikationen i Totalförsvaret?

Eventet är avslutat

Säkert och tydligt - Hur är kommunikationen i Totalförsvaret?

Från Gratis

Plats

Datum

15 dec 2021 13:00 - 16:00

Beskrivning

Missa inte att anmäla dig till året konferens den 15 december med temat: Säkert och tydligt - Hur är kommunikationen i Totalförsvaret.

Att kommunicera i kris är inte detsamma som att kommunicera när allt är lugnt. Att kunna agera tillsammans för att hantera svåra påfrestningar ställer höga krav på en tydlig och säker kommunikation mellan alla inblandade aktörer. Vad har vi att lära från förr och hur skapar vi en gemensam målbild?

På konferensen kommer du kunna lyssna till representanter från myndigheter och industri som presenterar hur deras organisationer ser på kommunikationen gentemot medborgare, företag och myndigheter emellan. Dessa representeras av:

Åke Holmgren, avdelningschef för cybersäkerhet och säkra kommunikationer (CS), MSB
Pia Gruvö, Kryptostrateg Must, Försvarsmakten
Åsa Sundberg, VD, Teracom
Staffan Isling, VD, SKR
André Catry, Senior Advisor inom IT-/informationssäkerhet och cyberrisk
Niklas MörthChief Information Security Officer, Westermo

När: Onsdag den 15 december, kl. 13:00-16:00 med avslutande mingel (anmälan senast 8 december)
Var: Teknikföretagens branschgrupper, Storgatan 5, Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar och självkostnadspris för icke-medlemmar (490 kr exkl. moms)

Konferensen arrangeras av SACS och sponsras av C2 Solutions, T2 Data, AFRY, W5 solutions och Xolaris

Arrangör

På Teknikföretagens Branschgrupper får ni tillgång till engagerad och kunnig personal med stor erfarenhet av att driva branschorganisationer. Tillsammans med er driver vi viktiga frågor från åsikt till beslut och utvecklar er organisation inför framtiden.

Lokal

Teknikföretagens Branschgrupper Teknikföretagens Branschgrupper, Storgatan 5, 114 44 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer