skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sagostund – Dummerjöns av H. C. Andersen

Eventet är avslutat

Sagostund – Dummerjöns av H. C. Andersen

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

19 februari 2024 - 23 februari 2024

Beskrivning

Välkommen på sagostund!

H.C. Andersens saga Dummerjöns gavs ut första gången 1855 och handlar om tre bröder som alla vill gifta sig med den söta prinssessan. Men den yngsta brodern är en riktig dummerjöns tycker hans större bröder. Hur ska han ha en chans att vinna prinssessan?

Det här blir en sagostund utan bok där föremål dyker upp, och dem som lyssnar får delta med rörelser och ljud. Vi gör sagan tillsammans helt enkelt! I Auditoriet, på andra våningen i entréhuset.

Passar barn från 2 år och alla med barnet kvar i sitt hjärta!

Ingår i entréavgiften, men förhandsbokning krävs. 

Förboka plats

Antalet platser är begränsat till 25 st. Endast platsbokning, entréavgift betalas i Kulturens entré.

Biljetten visas i receptionen i entrén, senast 15 minuter innan sagostunden börjar. 

Kan du inte komma på evenemanget? Vänliga kontakta vår reception i god tid på tel 046-35 04 01, så att någon annan kan få gå istället.

Entréavgifter: Besökare 0–18 år samt medlemmar fri entré, vuxen 150 kr, pensionär 100 kr, student 100 kr. 

Arrangör

Kulturen i Lund är ett kulturhistoriskt museum med historiska hus från olika tider, flertalet utställningar och programverksamhet för olika åldrar. Kulturen har en rik programverksamhet (cirka 500 evenemang om året) med allt från visningar, föredrag och pyssel till teaterföreställningar, musikevenemang och firande av årets högtider.

Lokal

Kulturen i Lund, Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer