skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Sagospelet - Den lilla sjöjungfrun, 19:e maj kl 13:00

Eventet är avslutat

Sagospelet - Den lilla sjöjungfrun, 19:e maj kl 13:00

Från Gratis

Plats

Datum

19 maj 2024 13:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Nu har det äntligen blivit dags för årets teaterföreställning på Värmdö Scenskola på Gustavsbergsteatern! I år har våra elever jobbat med H. C. Andersens klassiska saga Den lilla sjöjungfrun. Den gripande berättelsen ställer djupa frågor och karaktärerna ställs inför stora dilemman. Hur mycket är drömmen om livet ovanför vattenytan värd?

Eleverna har jobbat hårt under terminen och är väldigt förväntansfulla inför uppspelet!

Välkomna!

Arrangör

Värmdö Scenskola är en föreningsdriven kulturskola för barn och unga på Värmdö. Vi erbjuder kurser i Jazzdans, Streetdance, Breakdance, Showjazz, teater, instrument och sång. Vi har även senior- och vuxenkurser i dans!

Lokal

Gustavsbergsteatern, Skärgårdsvägen 3b, 134 41 Gustavsberg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer