Eventet är avslutat

Sabina Zweiacker - Memory and Time

350,00 SEK

Plats

Datum

4 mar 2022 19:00 - 21:00

Beskrivning

Sabina Zweiacker har hyllats både i Sverige och internationellt för sina framträdanden med sånger från film, TV och spel. Hon har varit solist med Skandinaviens största orkestrar, som Kungliga Filharmonikerna, Göteborgs Symfoniker, Oslo-Filharmonien och sex år i rad med Radiosymfonikerna i utsålda Berwaldhallen. Nu gästar hon Riddarhuset i en unik och avskalad solokonsert tillsammans med Caroline Karpinska (fiol) och Gerda Holmquist (cello). Upplev intima och känsliga tolkningar av sånger från bland annat The Lord of the Rings, Game of Thrones, Skyrim och Final Fantasy. En trollbindande kväll fylld av riddare, alver och drakar, i en av Stockholms mest magiska miljöer.

Under sina 13 år som frilansande violinist och kompositör har Caroline Karpinska spelat med hundratals artister i olika genrer och hon medverkar på över 50 album. Du har kunnat höra henne i stråkkvartetten Vindla, tillsammans med renommerade artister som Ola Salo, Linnea Henriksson, Tingsek, Moto Boy och som musiker i flera uppsättningar på Malmö Stadsteater. Hon har komponerat musik för en film, en teater, en tv-serie, ett TV-spel och en bro. 

Gerda Holmquist är cellist med klassisk bakgrund som specialiserat sig på experimentellt musikskapande. Tillsammans med Nathan Larson driver hon Subchamber Ensmble och med honom har hon också gjort musik till en rad filmer och tv-serier. 2020 släppte hon sin första skiva i eget namn, Wormwood Cello Sessions, tillsammans med Pär Davidsson. Gerda är också medlem i Vindla String Quartet som gjort sig kända för sina många genreöverskridande samarbeten.

Portarna och servering öppnar 18.00 Konserten börjar 19.00

Memory and Time är en produktion av Pazuzu AB/Orvar Säfström.

Arrangör

Lokal

Riddarhuset Riddarhuset, Riddarhustorget 10, 111 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.