Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Så producerar du egna filmer för att marknadsföra ditt företag

Eventet är avslutat

Så producerar du egna filmer för att marknadsföra ditt företag

Från Gratis

Plats

Datum

25 apr 2017 07:30 - 09:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Kostnadsfritt frukostseminarium

Tisdagen den 25 april bjuder filmproduktionsbolaget Fenix Film in till ett frukostseminarium där vi berättar hur ni kostnadseffektivt själva kan producera de filmer ni behöver för marknadsföringen av ert företag eller er organisation, och för ökad försäljning. Eventet genomförs tillsammans med DaAppyPlace som är ett kontorshotell/entreprenörshub med härlig och familjär atmosfär.

Film är det mediet på nätet som växer mest och har störst genomslagskraft idag, och det är också anledningen till att allt fler vill använda film som marknadsföringsverktyg. En vanlig utmaning är dock att man inte har budget för att producera det man vill ha, eller inte vet hur man själv ska kunna producera film som håller tillräckligt god kvalitet för att uppnå en bra effekt och få genomslag. En annan utmaning ligger i att göra ett bra förarbete, inte minst med tanke på vilken målgrupp man tänkt sig och hur filmen är tänkt att distribueras och ses av målgruppen.

Tobias Elvhage, VD för Fenix Film, delar med sig av personliga tips och huvudreglerna för att producera film själv, med den egna mobilen eller en enklare kamera. Han berättar även hur du undviker de vanligaste misstagen. Med bra film ökar chanserna att få bra genomslag. Den blir ett stöd för er att sälja mer, och marknadsföra er själva och era tjänster.

Agenda

07:30 Registrering, kaffe och frukost

08:00 Seminarium

 • De viktigaste faktorerna att tänka på när du ska producera film i syfte att marknadsföra verksamheten
 • De vanligaste misstagen
 • Nycklar till professionellt framförande framför kameran
 • Att skriva ett intresseväckande talmanus

08:45 Frågor och diskussion

09:00 Avslut

Talare

Tobias Elvhage har jobbat med film- och TV-produktioner sedan 2006, och driver sedan 2010 Fenix Film AB. Han är utbildad på Stockholms Mediaskola och vid Berghs School of Communication.


Seminariet riktar sig till våra kunder, samt VD’s, affärsutvecklingschefer, marknadschefer och kommunikationsansvariga i små och stora företag och organisationer.

Arrangör

Lokal

DaAppyPlace, Sankt Eriksgatan 97, 113 31 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer