Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Så når du igenom Almedalsbruset – knepen som ger ditt evenemang högre engagemang och större spridning.

Eventet är avslutat

Så når du igenom Almedalsbruset – knepen som ger ditt evenemang högre engagemang och större spridning.

Från Gratis

Online-event

Datum

11 maj 2023 11:00 - 11:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Många är mitt inne i planeringen av sina evenemang under Almedalsveckan. Pandemin har satt sina spår, men nya tider erbjuder alltid lika mycket möjligheter som utmaningar.

Genom att skilja ert evenemang från mängden ökar ni chansen att nå igenom bruset och locka fler deltagare. Genom att skruva på upplägg och innehåll samt addera olika typer av interaktion kan ni öka engagemanget. Det finns också flera möjligheter att sända bild eller ljud och spela in det, för att nå många, många fler.

Vid detta kostnadsfria webbseminarium ger vi dig tipsen och berättar hur det praktiskt kan gå till. Inspiration och kunskap som du har nytta av oavsett om det gäller aktiviteter i Almedalen eller på någon annan tid och plats. Varmt välkommen!


Herr Omar är kommunikations- och mötesbyrån som gör passiva åskådare till aktiva deltagare. Vi hjälper arrangörer som Skolinspektionen, SCB och Roche Diagnostics att skapa och genomföra möten och evenemang som ger önskade effekter.

Arrangör

Inbjudan och deltagarhantering för detta event hanteras av Herr Omar (Omar & Co AB).

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer