Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Så får vi hem rättsosäkert frånskilda barn (Göteborg)

Eventet är avslutat

Så får vi hem rättsosäkert frånskilda barn (Göteborg)

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

23 sep 2023 08:50 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

HUR FÅR VI TILLBAKA VÅRA RÄTTSOSÄKERT FRÅNSKILDA BARN?
(Göteborg -  lunch ingår ej - men fika ingår)

När barn rättsosäkert skiljs från sina föräldrar, är ofta grunden en osaklig, partisk och rättsosäker utredning från socialtjänsten. Detta både i vårdnadstvister och vid tvångsomhändertagande enligt LVU.

Socialtjänstens utredning kan istället för att ha identifierat vad som är ”barnets bästa” motarbeta det. Det visar forskning och flera journalistiska avslöjanden i SVT, Sveriges Radio och media.

Så hur vår vi tillbaka våra rättsosäkert frånskilda barn? Innan de är vuxna?

Hur får vi till ett rättssäkert ”barnets bästa”?

Hur får drabbade barn och föräldrar upprättelse och samhällets stöd till en varaktig återförening?

Hur smartare hantera "Föräldraalienation"?

Frågor, frågor, frågor ...

På sociala medier upptäckte vi på tio minuter över 50 olika grupper. Med lika många svar som det finns grupper. Dessutom tusentals människor med ungefär lika många olika svar.

Nästan ingen har gjort en så kallad rot-orsaks-analys (en researchmetod som fick sitt genombrott hos NASA) eller använt strategiska kunskaper.

Nästan ingen har publicerat information som vilka lagar och vilka mänskliga rättigheter borde följas av alla de tusentals många skriker högt om.

Nästan ingen har identifierat de fem absolut nödvändiga kriterierna som gör att vi tillsammans kan få tillbaka våra rättsosäkert frånskilda barn.

Tills nu:

På konferensen får du de fem absolut nödvändiga grunderna

- utan dem går det inte

Välkommen till en givande konferens, där du träffar andra i liknande situation som dig så att du plötsligt känner gemenskap och stöd.

Välkommen till en konferens där vi under sista timmen organiserar hur vi gemensamt ska jobba hem våra barn. Och startar det arbetet.

AGENDA

Istället för att klaga, tänk bakifrån:

 1. FRÅGOR: VAD KRÄVS?
  1. Vad krävs för kunna avslöja en av våra större rättsskandaler, nämligen socialtjänstens rättsosäkra utredningar av barn?
  2. Vad krävs för att rättsosäkert drabbade barn och föräldrar ska få upprättelse?
  3. Krävs det en gemensam värdegrund i detta, eller kan vi trolla, hata och hota som vi vill?
  4. Krävs det kunskap om strategi eller är alla handlingar lika bra? Eller bör vi tvärtom välja bort mycket?
  5. Hur kan vi tillsammans organiserat jobba hem våra barn? Trots att vi bor i olika städer, i olika delar av Sverige?
  6. Hur kan vi offensivare använda "Föräldraalienation"? Detta också så att vi kan förena upprörda föräldrar i LVU OCH Vårdnadstvist?
 2. SVAR: DESSA FEM KRÄVS - UTAN DEM GÅR DET INTE
  1. Så kan vi bevisa och avslöja socialtjänstens rättsosäkra utredningar
  2. Så kan vi realistiskt kräva upprättelse och samhället stöd för en varaktig återförening (restaurering)?
  3. Stora fördelar med smart strategi – inte en Osmart!
  4. Utan en värdegrund skjuter vi oss själva i fötterna
  5. Konstigt men sant: Så kan vi tillsammans jobba hem våra barn
  6. Så kan vi bättre motverkar "Föräldraalienation"
 3. ORGANISERING AV KAMPANJARBETE
  1. Redan på konferensen börjar vi förberedelserna för hur vi ska jobba hem våra rättsosäkert frånskilda barn, efter konferensen. Tillsammans!

ARRANGÖR

Barnets bästa ideell förening

Ideell förening för främjandet av rättssäkra, sakliga och opartiska utredningar av barn, utförda av socialtjänsten, dess familjerätt med flera. Utan evidensbaserade/ vetenskapliga utredningsmetoder kan inte rättssäkerhet garanteras.

FÖRBEHÅLL

Tyvärr har vi varit med om hur några få människor har som en egen agenda och utifrån det agerar. Vi förbehåller oss därför rätten att avvisa deltagare som köper biljett (återbetalning) eller kommer till konferensen och hoppas på förståelse och stöd för det.

Arrangör

Ideell förening för främjandet av rättssäkra, sakliga och opartiska utredningar av barn, utförda av socialtjänsten, dess familjerätt med flera.Utan evidensbaserade/vetenskapliga utredningsmetoder kan inte rättssäkerhet garanteras.

Lokal

Göteborgs Föreningscenter, Södra Allégatan 1B, 413 01 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer