Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

S:t Hans Extreme 2020

Eventet är avslutat

S:t Hans Extreme 2020

Biljetter från 50,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 augusti 2020 - 29 augusti 2020

Beskrivning

S:t Hans Extreme är ett terränglopp på S:t Hans backar i Lund. Banan är kuperad. Underlaget är gräs och stig och det går mestadels uppför eller utför, till liten del platt.

Här köper du en startplats i en av våra startgrupper. Varje startgrupp har en längd på 30 minuter och det är fri start inom det angivna tidsintervallet som gäller.

Extreme 10 km och Extreme Light 5 km
Köp valfri starttid förutom lördag kl 07:00.

Vilken längd du springer väljer på plats vid starten.

Ultra 6h
Köp starttid lördag 29 augusti kl 07:00. 

Du springer så långt du orkar under max 6 timmar. Ultrabanan har en platt förlängning av varje varv.

Övrig info
P g a Covid-19 har vi i år inget tävlingscentrum, ingen resultattavla på plats, inget marketenteri, inga vätskekontroller (utom på Ultra 6h där vi tillhandahåller vatten i dunkar).

Kartor över banorna

Mer info om S:t Hans Extreme

Arrangör

S:t Hans Extreme

Ett roligt och utmanande traillopp på S:t Hans Backar i Lund

she.lundsok.se

Lokal

S:t Hans Backar S:t Hans Backar, P5FV+23 Lund, Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.