(S)ommarfest 2019

Eventet är avslutat

(S)ommarfest 2019

Biljetter från 90,00 SEK

Plats

Datum

12 sep 2019 18:00 - 23:00

Beskrivning

Torsdag den 12 september är det äntligen dags för årets (sen-) sommarfest, tillsammans med fina partivänner från hela Stockholm. Platsen i år är Westmanska Palatset på Wallingatan 2 och deras fina innergård. Det blir i vanlig ordning en helkväll där vi bjuder på mat och dryck, musik, politisk- pepp, mingel, humor, kultur och lite spontandans. Till denna kväll vill vi speciellt uppmana dig som aktiv medlem att ta med sig en vän. En vän som kanske redan är medlem men inte aktiv, eller en vän som funderar på att bli medlem och vill veta mer om vår fina gemenskap.

Vi ses den 12 september, hälsar Anders Ygeman, Karin Wanngård och Johan Sjölander!

Lokal

Westmanska Palatset Westmanska Palatset, Wallingatan 2, 111 60 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.