skip to main content

Rydell & Quick på Jungfrusund

Rydell & Quick på Jungfrusund

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

3 jul 2024 18:00 - 22:00

Beskrivning

**Känn pulsen av rock'n'roll med Rydell & Quick på Jungfrusund!** 

Onsdag den 3 juli 2024 presenterar Restaurang Jungfrusund en kväll fylld med musik, energi och stjärnglans, där Sveriges egna rockkungar Rydell & Quick intar scenen! Denna ikoniska duo att skaka om sommarkvällen med sin elektriska närvaro och medryckande låtar i en av de mest idylliska miljöerna vid vattnet.

Rydell & Quick är kända för sina explosiva liveframträdanden och deras förmåga att föra samman människor genom kraften i sin musik. Varje riff och trumslag är laddat med en passion som bara de kan leverera, vilket gör varje konsert till en upplevelse du inte vill missa. Varje ton i deras musik är en ren fröjd för rockälskare och kan få även den mest reserverade publikmedlem att sjunga med och dansa.

Biljetterna är prissatta från endast 300,00 SEK, vilket gör detta till en perfekt möjlighet att låta håret ner och släppa loss med fantastisk live musik under den varma sommarkvällen. Låt Rydell & Quick förvandla din kväll till en oförglömlig rockfest.

Miss inte chansen att se dem live – boka din plats nu och förbered dig på en rockkonsert där minnena kommer att ekot långt efter sista ackordet klingat ut. Skaffa dina biljetter idag och upplev en högoktanig kväll med Rydell & Quick på Jungfrusund!

Arrangör

Lokal

Restaurang Jungfrusund, Bryggavägen 133, 178 51 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer