Rummet Comedy presenterar Fredrika Karlsson

Rummet Comedy presenterar Fredrika Karlsson

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

26 mar 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Välkommen till Rummetcomedy!

Din destination för stand-up comedy i Luleå!

Upplev den roligaste sidan av Luleå!
Fredrika Karlsson   

 insta


Fredrika Karlsson är en begåvad komiker från den pittoreska staden Piteå, vars skarpsinniga humor och kvicka repliker har fångat publikens uppmärksamhet.
Med en unik förmåga att hitta humor i vardagen och leverera den med både självdistans och pondus, har hon etablerat sig som en av de mest spännande talangerna på den svenska standup-scenen.
Med sin charmiga personlighet och omisskännliga talang för komik, är Fredrika Karlsson definitivt en artist att hålla ögonen på!
Vår show har inte bara en fantastisk huvudakt, utan också flera löjligt sköna komiker som kommer att få dig att skratta högt!Vendela Gold insta


Agnes Hallén    insta


Joel Gerhardsson    instaArrangör

Välkommen till Rummetcomedy, din källa till skratt och humor i Luleå!


Vi är stolta över att presentera några av de mest begåvade stand-up komikerna i landet och regionen.


Varje kväll kommer att vara en unik upplevelse som man sent kommer glömma. Vi har siktat in oss på att vara en del av den lokala kulturen i Luleå, och det är viktigt för oss att förstärka den livliga scenen för kultur i staden. Låt oss visa dig den roligaste sidan av Luleå med vår fantastiska stand-up comedy.

Lokal

Taco Bar, Storgatan 27, 972 32 Luleå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.