Rubem Farias Trio Feat. Louise Palmstierna

Rubem Farias Trio Feat. Louise Palmstierna

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

7 okt 2023 20:30 - 23:00

Beskrivning

Den världsberömde multiinstrumentalisten Rubem Farias från Salvador, Bahia har satt samman kvällens konstellation. Rubem är en talangfull musikskapare och en sann mästare på både elbas och kontrabas. Han är dessutom en lysande kompositör och arrangör. Han har turnerat världen runt många gånger. Han ger konserter, undervisar workshops och master Classes. Han har samarbetat och turnerat med bl.a Mike Stern, Randy Brecker, Nils Landgren, Magnus Lindgren, Filo Machado.

Rubem och Göteborgspianisten David Bäck har ett mångårigt samarbete bakom sig här i Sverige men de har även turnerat tillsammans i Brasilien. David som är väl känd för Göteborgspubliken har även han stor internationell erfarenhet från turnerande bl.a i Afrika och Mellanöstern vilket också avspeglas i hans rika och mångfacetterade uttryck som pianist.
Trumslagaren Anders Kjellberg är en av Sveriges främsta jazzmusiker bla känd för sin medverkan i Radiojazzgruppen, Rena Rama, Lars Jansson Trio, Jazz Baltica mfl. Anders är även han verksam internationellt med turnerande i Asien, Europa och NordAmerika.

”Hon är en skatt som skimrar och berör”
Några ord om Louise Palmstiernas sällsamma förmåga att fånga lyssnarens både öron och hjärta med sin stora jazzröst tydligt kryddad med både soul och blues. Debutskivan kom just som pandemin bröt ut och tonen tystnade men nu är det dags att väcka den till liv på Utopias scen dit hon kommer med vännen Rubem Farias vid sin sida som del av ett lysande band.
Det blir en själfull och svängig kväll fylld av musik och ord som värmer, välkommen!


Louise Palmstierna - Sång & prat // Rubem Farias - Bas // David Bäck - Piano // Anders Kjellberg - trummor

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer