skip to main content

Röster och Vevlira

Röster och Vevlira

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2024 16:00 - 17:30

Beskrivning

Rösterna i Linköpings damkör möter folkmusikinstrumentet vevlira i händerna på Johannes Geworkian Hellman i en konsert som blandar klassiska och folkliga toner i en hyllning till naturen, våren och musiken. 

Johannes är en av Sveriges idag mest lovordade folkmusiker. Han är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt Sibelius-akademien i Helsingfors. Idag arbetar han som frilansande musiker samt turnerar internationellt med duon Symbio där han spelar vevlira. 

Konserten leds av körens dirigent Elias Aaron Johansson

Arrangör

Linköpings damkör är en fristående ideell förening bestående av 25 sångerskor. Kören startade 2016 under ledning av Hans Lundgren, och leds sedan 2019 av Elias Aaron Johansson.

Lokal

Baptistkyrkan, Klostergatan 46, 58223 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer