skip to main content

Rossini: Petite Messe Solennelle

Rossini: Petite Messe Solennelle

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2024 16:00 - 17:30

Beskrivning

Rossini: Petite Messe Solennelle i Nynäshamns Kyrka

Är du redo för en storslagen och ovanlig musikalisk upplevelse? Nynäshamns Kammarkör presenterar Rossini: Petite Messe Solennelle, ett älskat mästerverk inom den klassiska musiken. Denna "lilla högtidliga mässa", som trots sin titel varken är särskilt liten eller överdrivet högtidlig, är ett av de få verk som den tidigare operakomponisten, med glimten i ögat, skrev mot slutet av sitt liv.

Petite Messe Solennelle, som sällan (eller aldrig?) hörts tidigare i Nynäshamn framförs den 1 juni 2024 kl. 16:00 i vackra Nynäshamns kyrka.

Medverkande: Sofie Almroth - sopran, Hélène Kimblad - alt, Mikael Stenbaek - tenor, Frank Sjödell - bas, Daniel Hormazábal - piano, Eskil Lindbäck - harmonium

NYNÄSHAMNS KAMMARKÖR

Dirigent: Arne Almroth
Lokal

Nynäshamns kyrka, Hamngatan, 149 31 Nynäshamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer