Eventet är avslutat

Ross Daly och Kelly Thoma | World Sessions

80,00 SEK - 190,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2022 19:00 - 22:00

Beskrivning

World Sessions bjuder in till konsert med Ross Daly och Kelly Thoma (GR)!

Ross Daly och Kelly Thoma är en duett av unik karaktär. Centralt i deras musikaliska möte är ett ganska obskyrt och föga känt instrument, Lyra, en liten upprätt knäfiol som används i ett antal Mellanöstern- och Balkantraditioner, samt i musiken på ön Kreta där Ross Daly och Kelly Thoma bor.

Musiken som spelas av dessa två artister hör dock inte till någon enskild tradition, utan hämtar sin inspiration från en mängd uråldriga och tidlösa traditioner som härrör från modalmusikens breda värld. Dessa element är införlivade i en ny genre som Ross Daly refererar till som Contemporary Modal Music.

Ross Daly och Kelly Thoma, inspirerade av en djup tro på den transpersonella och transcendentala karaktären hos de tidlösa arketypiska modala traditionerna i öst, har studerat dessa traditioner utförligt med några av världens största musiker. Kunskapen från dessa källor integreras sedan i egna kompositioner som återspeglar deras uppfattning om musikkonstens heliga natur.// INFO - Biljett till streamad konsert //
Den som väljer att köpa en digital biljett till konserten får en länk för streamen till angiven email-adress på biletto kl. 18.00.
Har du inte fått en länk? Mejla kvittot till info@worldsession.se


World Sessions arrangerar folk- & världsmusiksessions och konserter i Göteborg och Västra Götalandsregionen.
Konserten arrangeras i samarbete med arrangörsnätverket Musik över Kattegatt & ABF.

Arrangör

World Sessions är en konsert, och sessionsserie med folk- värld och rootsmusik i Göteborg och Västra Götaland!

Varje torsdag är det jamsession på Mosaik Konstcafé på Allmänna vägen 16 i Göteborg. Läs mer på www.worldsessions.se

Lokal

Café Hängmattan Café Hängmattan, Karl Johansgatan 16, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.