Rosaskiftande klassiker och utmanare

Rosaskiftande klassiker och utmanare

Biljetter från 695,00 SEK

Plats

Datum

13 maj 2023 14:00 - 15:00

Beskrivning

Vi utforskar rosévinets underbara värld! Det blir provning av såväl klassiskt rosévin som mindre kända uppstickare, skiftandes från ljust rosa till rostigt rött. Förföriska viner som hör alla årstider till.


I vinprovningen ingår 4 kvalitetsviner samt enklare tilltugg. Eventet håller på under en timme, under vilken vi berättar om områden och producenter, samt går igenom enklare provningsmetodik och diskuterar vinerna tillsammans med er. Hjärtligt välkomna!

Arrangör

Vin är ett universum av upplevelser, kul och inspirerande men ibland svårbegripligt. Vi vill bygga en bro mellan det komplexa i vinmakeriets magiska värld och den enkla njutningen i ett glas vin.

Vi vill  sprida kunskap på ett inspirerande sätt. Alla är välkomna till våra vinprovningar oberoende förkunskaper – men ett öppet sinne hjälper.

Vi väljer våra producenter med omsorg och serverar endast viner vi själva älskar. Vi står för kvalitet och småskalighet och presenterar vinmakare som sätter hantverksmässighet och karaktär i första rummet. Kort sagt, unika viner som säger något om de platser de kommer ifrån.


WineDuette är skapelsen av Petri Kinnunen, som har varit verksam inom vinbranschen i över 20 år, och Sara Nässén, vinskribent som är utbildad inom vin vid Slow Food-Universitetet i Italien.

Lokal

Corvina Enoteca, Kornhamnstorg 47, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.