Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

RÖRELSEN - Bollebygd

Eventet är avslutat

RÖRELSEN - Bollebygd

Biljetter från 350,00 SEK

Plats

Datum

21 jan 2023 15:00 - 18:00

Beskrivning

Teater Nu ger Rörelsen, ett filosofiskt spiondrama om arbete, tvivel och viljan att göra skillnad.


Det börjar när allting har gått fel, igen. Hon har kommit hit för att vänta på någon. Kanske har han trenchcoat, det är irrelevant. Det är här hon kommer få sitt nya uppdrag.


Vi slungas ner i en brant spiral mot det oundvikliga slutet, en väg kantad av hemliga uppdrag, peruker, otaliga värvningar och osanningar. Vi är alla ansvariga för våra handlingar, samtidigt som vi inte vet konsekvenserna av det som sätts i rullning. Vad har hon, som sitter i baren, gjort sig skyldig till? Hon har definitivt agerat, hon får det att röra på sig. Men går det egentligen att klandra henne? Hon gjorde ju i alla fall någonting.


Med inspiration av den politiska filosofen Hannah Arendt, spionberättelser och objektsteater har Teater Nu skapat en föreställning där godhet, lycka och arbete sätts under förstoringsglaset.

Manus & Regi: Matilda Klamas
Skådespelare: Ronja Svedmark

Dramaturg och producent: Sara Östebro

Ljus och ljud: Viktoria Ottosson

Foto: Jesper Johansson


Föreställningen rekommenderas från 15 år.

21 JANUARI - BOLLEBYGD, LA FAMILIA BISTRO & BOY KONSTHALL - Premiär!

Biljett kan endast köpas i kombination med matpaket. I paketet ingår föreställning och La Familias egna Halloumiburgare. Dryck kan köpas till på plats. Vid frågor om allergier, kontakta La Familia Bistro på 033-28 51 59.


Insläpp 15.00, föreställningsstart 16.00.

Längd inkl. paus ca 120 min. OBS! Endast förköp. Kom i god tid för att hinna få er mat samt göra eventuella övriga beställningar. Rörelsen spelas på tre olika platser, i Bollebygd, Borås och Göteborg. Rörelsen görs med stöd av Kulturrådet, Västra Götalandsregionens kulturnämnd, Region Uppsala, Hållnäs konstkoloni och Sensus.

Vid frågor om föreställningens och lokalen tillgänglighet, eller övriga frågor, kontakta Teater Nu på info@teaternu.se.

Arrangör

Teater Nu är ett konst- och scenkonstkompani med bas i Göteborg som skapar scenkonst, rum för samtidskonst och som mobiliserar mötesplatser.

Lokal

La Familia Bistro, Göteborgsvägen 21, 517 36 Bollebygd

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.