Romprovning för nyfikna

Nordhemsgatan 22-24, 413 06 Göteborg
26 sep 2020 18:30 - 20:00
Superarrangör
Biljetter 425,00 SEK
Biljetter 425,00 SEK

Följ med på en resa till Karibien för att förstå romens historia. Vi tar dig tillbaka till 1493 då vi beger oss över Atlanten med Christoffer Columbus och tar med oss sticklingar av sockerrör från Kanarieöarna.

Föreläsningen om rom för nyfikna ger dig en insikt och förståelse av romproduktion där vi går igenom skörd, fermentering, destillering samt de olika produktionsmetoderna fransk, spansk och brittisk framställning av destillatet.

Du får en resa genom romens produktion på ca 1,5 timmar där vi doftar, smakar och jämför fem olika sorter. 

Romprovning för nyfikna ska ge dig en förståelse för vilken typ av rom du gillar, känna skillnaden på de olika sorterna och kanske köpa rätt flaska rom när du väl står i butiken för att skämma bort dig själv eller köpa en present.

Ta med en god vän, överraska en whiskyälskare eller bjud med en familjemedlem som behöver firas med en ny upplevelse. Kanske har du något viktigt att fira och vi har en del födelsedagsfirande som 50-, och 60-årskalas.

Profile picture
Romprovning Göteborg
Romprovningar Göteborg arrangerar evenemang för din personliga fest, födelsedagskalas, 50 års firande eller andra förslag. Bjud med dina anställa på årets evenemang med föreläsning och romprovning i vår vinkällare.
Eventet är avslutat

Romprovning för nyfikna

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.