Event inställt

Romprovning för nyfikna

425,00 SEK

Plats

Datum

13 jun 2020 16:00 - 17:30

Beskrivning

Häng med på en "romprovning för nyfikna" och avnjut doft och smak till berättelsen om romens utveckling. Vi går igenom allt från definition av en butelj rom, Christoffer Columbus seglatser på sent 1400 tal till produktion och framtagning av dagens romdestillat.

På vår romprovning får du bland annat svaren på:

- Varför finns det olika färg på rom?

 - Vad är det för skillnad på rum, rhum och ron?

- Hur påverkar lagringen romens smak och doft?

Vi upplever och provsmakar under ca 1,5 timme 5 sorters rom av olika stil och inriktning. 

När stämningen är på topp drar vi mer än gärna en rövarhistoria om rom och ett bjuder gärna på goda skratt tillsammans. 

Vi hoppas kunna stilla din nyfikenhet och eventuellt till och med göra dig "nyfiknare på rom".

Väl mött,
Annette & Michael Baggelin

Arrangör

Romprovningar Göteborg arrangerar evenemang för din personliga fest, födelsedagskalas, 50 års firande eller andra förslag. Bjud med dina anställa på årets evenemang med föreläsning och romprovning i vår vinkällare.

Lokal

Romprovning Göteborg Romprovning Göteborg, Nordhemsgatan 22-24, 413 06 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.