ROME IS NOT A TOWN live@Smedjan

29 sep 2017 21:00 - 23:00

Smedjan, Volrath Bergs väg 12, 448 50 Tollered


”Är Rom verkligen en stad? Vem bryr sig? Enligt bandmedlemmarna själva så har det blivit en del djupa diskussioner kring ämnet men framförallt har de själva fått det förklarat för sig från personer som vet precis hur det ligger till; att Rom verkligen inte är en stad, det är mycket större, det är ett koncept och ett näste.”

Bandet verkar uppskatta förklaringarna dom fått runt sitt bandnamn och det är väl ungefär den känslan en får utav bandet när en ser dom live, det är något mer och något annat, inget vanligt rockband. Musikaliskt och uttrycksmässigt har Rome Is Not A Town influenser av artister och band som tex PJ Harvey, Sonic Youth, Savages, SleaterKinney, Division of Laura Lee, Nirvana, DIIV och Placebo. Allt i en härligt kaosig röra. /umeå open

Med senaste singeln I´m a brand är vi grymt nyfikna på resten av deras senaste purfärska album It´s a dare. Du kommer inte våga missa den här kvällen. Vi är grymt stolta över startskottet på hösten.

PLATS:
Smedjan i Tollered, 29 september, kl. 21 (dörrarna öppnar kl.19)

BILJETTER:
Endast 70 biljetter!
(+ 10 st ståbiljetter extra i dörren från kl. 19. Medlemskap krävs vid köp.)
Förköp ett krav, obligatorisk vänskap/medlemskap.

Biljett: 200 kr

Redan vän/medlem: 150 kr

Kulturföreningen Smeden & Spindeln ser fram emot att få träffa er! Dörrarna öppnas vid 19.00, med mat & dryckesservering. Varmt välkomna!

Läs mer om vad som gäller vi våra konserter och om hur du blir medlem i kulturföreningen här.

Biljett (ny medlem)

Stängd


Biljett (redan medlem)

Stängd