Rollspelsklubben Live - Göteborg

Åvägen 24, 412 51 Göteborg
25 okt 2020 16:01 - 20:00
Superarrangör
Biljetter 280,00 SEK
Biljetter 280,00 SEK

OBS!!! LOKALBYTE!!!

VI BYTER LOKAL TILL BREWHOUSE GÖTEBORG (på Åvägen 24), detta för att få plats med alla. Dörrarna öppnar 16:30! Biljetten är densamma. 

Rollspelsklubben återvänder till Göteborg 2020! Sist blev det en megafet rollspelskväll. Nu gör vi om spektaklet! Ni får se tidigare hjältar och kanske ett och annat nytt ansikte! Meningslös slakt, fantasyfigurer, nörderi, barder, hjulningar, surikater (?), growling, palisader, allt under en och samma kväll.

Fyra timmar spel spellett av Isak Jansson.

Under Rollspelsklubben Live spelar vi in ett äventyr av det klassiska fantasyrollspelet Drakar och Demoner inför publik på Contrast Public House Brewhouse Göteborg. Det blir fyra timmar spel med tre pauser. Medverkande kommer att meddelas på Rollspelsklubbens Facebooksida, och på Patreonsidan. 

Rollspelsklubben är en podcast där 4 komiker spelar ett äventyr av rollspelet Drakar & Demoner. Det är alltså en audiell orgie av blod, magi, fantasy och framförallt trams. Hela 58 äventyr (och en julkalender) har producerats sedan sommaren 2017. Samtliga finns att lyssna på i podcastappar (förutom julkalendern som är exklusiv på Spotify).

Drakar och Demoner är ett klassiskt bordsrollspel. Det kan beskrivas som en interaktiv saga som berättas helt improviserat. Spelledaren är den som berättar vad som händer i sagan medan spelarna styr sina förvalda karaktärer i sagans värld. Tärningar används för att avgöra om spelarna lyckas eller misslyckas med sina handlingar.

Speltid: 4h härligt söndagshäng inkl 3 pauser 

Det finns mat och bar 
Krogen har 18-årsgräns. Eventet är avslutat

Rollspelsklubben Live - Göteborg

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.