Hoppa till huvudinnehåll

Rolf Jardemark Trio

Rolf Jardemark Trio

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

10 aug 2024 20:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

SommarUtopia presenterar:

Rolf Jardemark är en legend inom SvenskJazz, hans gitarrspel är rikt, smakfullt och dynamiskt, helt enkelt toppklass. Rolfs första 38 år som professionell musiker har tagit honom från Jazzklubbar, TV-studios, Göteborgsoperan till John Pisanos Guitar Night i Los Angeles. Han har släppt 12 hyllade album i eget namn sedan Soft Landing (1989). Sunset in Guitarland (2010) erbjuder rik västkustjazz, inspelad i Los Angeles med studioikonerna Michael Ruff, Bill Cantos, John JR Robinson ( Michael Jackson) och Ralph Humprey ( Frank Zappa).

Det senaste albumet The Ripple Effect som han spelade in tillsammans med Lars Jansson, Olli Rantala och Adam Ross har fått strålande recensioner. Releasekonserten på UtopiaJazz för drygt ett år sedan var en utsåld bejublad total succé. Denna kväll får vi höra honom i ett klassiskt Gitarrtrioformat och det bjuds på originalmusik varvat med material från The American Songbook.

Rolf Jardemark - gitarr

Olli Rantala - bas

Mauritz Gullbransson - trummor

Entré 120:-

Student 60:-

För bordsbokning:

www.utopiajazz.com

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer