Rohit Bhatia, Dj Baba Bulldozer och little fox

Lm Ericssons väg 27, 126 37 Hägersten
20 mar 2020 19:00
21 mar 2020 01:00
Biljetter 140,00 SEK
Biljetter 140,00 SEK

inställt tillsvidare! Nytt datum kommer ❤️❤️❤️
Alternativa Byrån presenterar

Den hyllade komikern Rohit Bhatia kommer till stockholm med sin stand up show Coloured perspective. Han tar upp ämnen som migration, etnicitet, kulturell appropriering, utrikespolitik och idén om att samtliga religiösa utövningar kräver att du är en morgonmänniska.

Rohit Bhatia är född och uppvuxen i Bombay, Indien. Innan han flyttade till Berlin jobbade han som journalist, skrev en satirisk kolumn i en musiktidning, åkte motorcykel i Himalayas och spelade i punkbandet Kinky Ski Munky. I Berlin har han sin egen klubb Revolver Comedy och har snabbt satt sin avtryck på stand-up scenen med sitt unika satiriska material, så olikt det Berlinarna tidigare skrattat åt. 

Dj Baba Bulldozer är en Bollywood/Groove/Funk DJ och event promoter i Stockholm med rötterna i Pune, en systerstad till Mumbai. Han beskriver sig själv som en "9-5 Office guy, who likes to DJ".  Han får alla att dansa och kanske om vi har tur kör han lite stand up. 

Artisten little fox är tillbaka i Stockholm efter en lång exil i Göteborg. Hon var tidigare sångare i bandet FEM, som spelade experimentell dansant pop på svenska. Deras konserterna gick från lågmälda melodier till att få hela lokalen att gunga. Med melodiösa beats och en klarinett skapar little fox ett unikt sound. 

Vi garanterar en kväll med dans och skratt.

Profile picture
Alternativa Byrån

Alternativa byrån
En ekologisk och feministisk eventbyrå! 

Eventet är avslutat

Rohit Bhatia, Dj Baba Bulldozer och little fox

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.