Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Rocks off - The Rolling Stones tribute + förband Polkapig

Eventet är avslutat

Rocks off - The Rolling Stones tribute + förband Polkapig

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

9 jul 2024 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

ROCKS OFF har gjort sina Stones-spelningar på scener runt om i Europa i mer än 25 år och är helt enkelt den största hyllningen till The Rolling Stones som finns att uppleva. Varje sann Stones fan - vet att Stones sällan spelar sina låtar exakt likadant två gånger. Därför är det nästan omöjligt att kopiera en Stones-upplevelse. Det är oundvikligt att alla musiker som hugger ut riffen till odödliga Jagger/Richards-låtar som Jumping Jack Flash eller Start Me Up kommer att få en del av Mick Jaggers personlighet att lysa igenom. Det är oundvikligt att en sångare som sjunger ovanstående låtar live på en scen kommer att börja anpassa sig till någon av sina egenskaper bara för att de är så unika från början. Stones musik och framförande kan aldrig kopieras, bara tolkas, och sättet som Tony Johnson & Rocks Off gör det på är verkligen sensationellt. Det är en av de sällsynta tillfällena där alla ingredienser blandas perfekt.

När vi lirade på The Cavern Club (där Beatles lirade många gånger innan de blev stora) så hade jag efter sista låten precis satt mig i logen när en kvinna kom inrusande och började överösa oss med beröm. Efter att ha gett mig en stor puss mitt på munnen så sa hon ”By the way I’m Julia, John Lennon’s sister, and you were the best Stones tribute band I’ve ever seen”! Hon hann även berätta att hon och John ibland blev osams då hon gillade Stones mer än Beatles. Vi har lirat en hel del i Liverpool efteråt och Julia är ofta på våra konserter alltid iklädd en Stones-tröja.

Lead Vocals: Tony Johnson

Guitars: Filip Hartsner

Guitars: Lars Elf

Bass: Jesper Klarqvist

Drums: Peter Scherman

Keyboards: Mattias Sämberg


Arrangör

Lokal

Stallebrottet Bohusläns Utomhusscen, Stallebrottet, 456 55 Bohus-Malmön

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer