#ROCKINGREHAB LULEÅ 10 Oktober

10 okt 2017 18:30 - 21:00

Kulturens Hus, Skeppsbrogatan 17, 97231 Luleå


NBV & SOBER OCTOBER presenterar föreställningen Rocking Rehab med Jan Johansen, Camilla Näslund & Kicki Viklund

"För femte året i rad ifrågasätter Sober October alkoholnormen för att få fler att reflektera kring sin egen och samhällets relation till alkohol.

I år presenterar NBV, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet, föreställningen Rocking rehab med Jan Johansen, Camilla Näslund & Kicki Viklund. En nära, underhållande, helt prestigelös föreställning full av kärlek och glädje över tillfrisknandet i en "alkis, en sockertorsks och en pundares" liv där historien om en sjukdom med tre olika uttryck berättas med humor, eftertanke, kärlek och glädje. Föreställningen handlar om hur man hittar ett nytt sätt att leva. Om hur man förvandlar sina svårigheter till livets alla möjligheter och skapar små mirakler i livet.

De flesta vet att man talar om Jan Johansen när man säger eller sjunger "Se på mig". Melodifestivalvinnaren Jan Johansen står för musiken denna kväll som blir både ny och nostalgisk, men framför allt en förstärkning av kvällens nära berättelser. Hans senaste platta där texterna skrivits av Camilla Läckberg heter "En trumslagares pojke" och spelas flitigt i radio, på Spotify och Itunes.

Ta chansen att få angelägna böcker via våra värdekuponger. VÄRDEKUPONG FÖR BOKEN OSÖTAT och/eller BOKEN HÅNGLA UPP SJÄLEN FÖR ENDAST 1 KR/ST till dig som kör en "kompiscirkel" med dessa böcker tillsammans med två kompisar. Är ni tre personer så boka tre biljetter och tre värdekuponger. Vill ni köra båda cirklarna så boka dubbla värdekuponger. Du får en bok per cirkel. Dina kompisar till cirkeln behöver inte vara på plats på föreställningen men det ökar behållningen i kompiscirkeln senare. Du byter din värdekupong mot böckerna på plats och en korrekt anmälan till NBV:s representanter på plats. Passa på och få böcker värda upp till 446 kr om du deltar i båda cirklarna. Böckerna är självklart signerade och du får dessutom tillgång till en sluten Facebookgrupp som en gratis bonus av författaren Camilla Näslund där hon delar med sig av artiklar, kunskap, recept och livesändningar tillsammans med flera sockerfria vänner som t ex Föreläsaren Kicki Viklund och Hälsoinspiratören Tova Vestin från Livsprogrammet

Biljett vuxen

Stängd


Biljett ungdom under 18 år

Stängd


VÄRDEKUPONG FÖR BOKEN OSÖTAT FÖR ENDAST 1 KR till dig som kör en kompiscirkel med 2 kompisar med Boken Osötat. Gäller även dina vänner så är ni tre personer så boka tre biljetter och tre värdekuponger så får ni alla boken Osötat värde 249 kr på plats

Stängd


VÄRDEKUPONG FÖR BOKEN HÅNGLA UPP SJÄLEN FÖR ENDAST 1 kr till dig som kör en kompiscirkel med 2 kompisar, boken får du på plats. Gäller även dina vänner så är ni tre personer så boka tre biljetter och tre värdekuponger så får ni alla boken.

Stängd


Boken Osötat signerad av författarna Camilla Näslund & Petra Igemark

Stängd


Boken Hångla upp själen signerad av Camilla Näslund

Stängd