ROCKEBO - SVARTANATT

ROCKEBO - SVARTANATT

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

14 apr 2023 21:00 - 15 apr 2023 01:00

Beskrivning

Vinters sista Rockebo välkomnar vi Svartanatt tillbaks till byn!

Efter några starka år med fyra besök hos oss på tre år, -16, 17 och 18, har de hunnit turnera runt i Europa och spelat på Sweden Rock. De är även igång med att släppa sitt tredje album så vi är lovade nya låtar! 


I fem år har vi längtat att de ska komma tillbaks till oss, fredag den 14e april händer det när de på vår scen igen och kommer ge er allt. Svartanatt är bandet med 70-talssound och twist av progg. Vi välkomnar er till en kväll i hårdrockens tecken!

DJ Psatan kommer styra låtarna före och efter Svartanatt står på scen och han lovar oss minst lika mycke hårdrock som bandet kommer ge oss!

Skaffa din biljett i tid. Kom i tid så missar du inte vinterns sista Rockebo.

I samarbete med Sensus Studieförbund & Åre Ölkafé.

Lokal

Åre Ölkafé, Sankt Olavs väg 37, 837 52 Åre

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.