Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

ROCKEBO - SVART KATT & BRATLAND

Eventet är avslutat

ROCKEBO - SVART KATT & BRATLAND

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

24 mar 2023 21:00 - 25 mar 2023 01:00

Beskrivning

Svart Katt - less is less!

Brattland - more is more!

Dj´s byns bästa dj-duo är tillbaks hos Rockebo, kvällen styrs av dj Kickster & Jess.

Vi drar igång 21:00

Brattland på scen 22:30

Svart Katt på scen 23:30

SVART KATT:

Svart katt är punkbandet som inte riktigt identifierar sig med punkscenen. Trots det har få svenska band blivit så respekterade för sin ärlighet, uppriktighet och råhet. Allt som definierar punken. 

Hittills har det ofta resulterat i låtar som klockar in på under två minuter, men på nya albumet Svart katt, som släpptes den 4 november, är det faktiskt flera låtar som är över tre minuter långa.“Vi försöker aldrig göra något bara för att fylla ut. Finns det inget syfte så tar vi bort det, så har vi alltid gjort. Men finns det ett syfte med att en låt blir lång så får den bli lång.”För första gången har bandet själva spelat in och producerat. Det var inte planerat, men de hade känt att de ville göra något annorlunda mot tidigare. Det är trummisen Micke som har skött både inspelning och mix. Fokus har legat på att låta lika fett som de gör när de spelar live. Samtidigt innehåller skivan mer synthar och har ett lite hårdare och kallare sound.


Svart katt är Micke (trummor), Robin (bas) och Johan (gitarr, sång).

BRATTLAND:

Ni känner dem sen förr och vi förväntar oss stordåd den här gången! Med nyinspelat material kommer de lyfta taket på Åre Ölkafé och öppna för Svart Katt som sen intar scen. 

I samarbete med Sensus Studieförbund & Åre Ölkafé.

Ses!

Lokal

Åre Ölkafé, Sankt Olavs väg 37, 837 52 Åre

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.