skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Rock & Rona [ Medlemskap 2023 ]

Eventet är avslutat

Rock & Rona [ Medlemskap 2023 ]

Från 20,00 SEK

Plats

Datum

1 jan 2023 00:00 - 31 dec 2023 00:00

Beskrivning

Bli medlem i Rock & Rona och bidra till att skapa en plattform för livemusik och gemenskap i Skåne.

Obs! Detta är endast medlemskap för 2023. Tack för att du stöttar vårt arbete!

Föreningen Rock & Rona är en ideell förening vars ändamål är att erbjuda en plattform för musik, gemenskap & stötta musikscenen i Skåne. Som medlem stöttar du föreningens ideella arbete med ett årligt arrangemang. Nästa offentliga musikarrangemang blir 2023 på båten Aurora Helsingborg/Helsingör. 

  Medlemsvillkor

  • Medlemskapet kostar 20 kr per kalenderår.
  • Du som fyll 16 år kan bli medlem. Är du under 18 år behöver du en målsman med giltig biljett i ditt sällskap för att besöka rockfesten. 
  • Som medlem accepterar du föreningens medlemsvillkor som du hittar här. 
   Mer om hur vi hanterar din personliga data hittar du på rocknrona.se/integritetspolicy

  Vi medlemmar tar alla ett gemensamt ansvar för att bidra till en go stämning, tar hand om natur och varandra <3

   Rock & Rona

  Arrangör

  Rock & Rona #Rockfest är skapad av familj och vänner, för alla dom vi känner som älskar livemusik & gemenskap. Det var vårt sätt att ta tillbaka musiken under en tyst era #21.

  Vi är sedan 2022 en ideell förening och tillsammans med alla som var där har vi skapat en plattform för oss som älskar trevligt häng och livemusik i det fria!

  Rock & Rona #RockFest arrangeras en gång om året för våra medlemmar och erbjuder en scen för nya, oupptäckta talanger till mer etablerade akter. Artister som besökare får uppleva musiken och den härliga stämningen på nära håll. 

  Med musik från rockens olika kategorier vill vi att du ska känna dig välkommen hem till Rock & Rona!

  Läs mer om oss på www.rocknrona.se 

  Lokal

  Ingen bestämd plats, Skåne

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Upptäck mer