skip to main content

Rock, Räk & Tacokryssning: After Beach

Rock, Räk & Tacokryssning: After Beach

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

4 maj 2024

Beskrivning

After Beach

After Beach är originalet sedan 1986. Efter tusentals spelningar runt om i
Norden på alla tänkbara och otänkbara platser och ställen så har bandet skaffat sig en stor och trogen publik som spänner över flera generationer.

After Beach har varit inspirationskällan till många av dagens stora cover och partyband såsom Haaks, DuoJag, Loveshack m.fl. "Vi förstod tidigt vikten av att skapa ett eget sound och interagera med publiken och framför allt…INGA NOTSTÄLL PÅ SCEN..."

Ombord äter Ni obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs/Vegfärs och alla traditionella tillbehör. Allt medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.

Bandets framträdande ombord är uppdelat på två set à 60 minuter.

Ombordstigning sker från kl. 18.00 och båten avgår kl. 19.00. Vi är åter vid Skeppsbron 23.30.

Varmt välkomna ombord!

Lokal

M/S Vindhem, Skeppsbron 101, 111 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer