skip to main content

Rock, Räk & Tacoafton: The Moose Brothers

Rock, Räk & Tacoafton: The Moose Brothers

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

13 april 2024

Beskrivning

The Moose Brothers.

De flesta minns säkerligen den banbrytande filmen The Bluesbrothers med John Belushi och Dan Aykroyd som hade premiär 1980. För de som inte minns eller är för unga så är det hög tid att stifta bekantskap med den fantastiska musik som var soundtracket till denna film. Musiken är helt enkelt odödlig. 

The Moose Brothers har fått den stora äran att sparka igång säsongen 2024 och det kommer att bli sanslöst roligt med mycket musik, mycket dans och mycket mat. Det blir en Moose Cruise med Sveriges mesta och bästa Blues Brothers tributeband. Detta åtta man starka band bjuder på alla de bästa hitsen från Blues Brothers filmen och andra soul, rythm & bluesklassiker i en svettig intensiv show med dans och galna upptåg. Sitt stilla om du kan! Moose Brothers, Fake & Elwood Moose och bandet gör det inte. Fullt MOOSE utlovas!

Vårt bidrag till en lyckad kväll består i obegränsat med räkor, smör, bröd & aioli alternativt obegränsat med tortillas, nötfärs (vegfärs), grönsaker, ost, salsa och gräddfil. Allt för att Ni ska orka stå på benen hela kvällen.

I pausen bjuder vi på en ostbricka för att hålla blodsockret uppe (inte obegränsat).

Ombordstigning sker från 18.00, vi avgår 19.00 och är åter vid Skeppsbron 23.30.

Välkomna ombord!

Lokal

M/S Vindhem, Skeppsbron 101, 111 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer