skip to main content

Rock, Räk & Tacoafton: Rockprinsen & Eva Norberg

Rock, Räk & Tacoafton: Rockprinsen & Eva Norberg

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

20 april 2024

Beskrivning

SVERIGES ROCKPRINS & EVA NORBERG, ROCK´N ROLL SHOW-73

Presenterad av Sveriges Rockprins, korad o krönt på Gröna Lund,
1973 Sveriges mest bokade!
Här återförenad med Eva Norberg, 60-talets mest efterfrågade
Succé-par på de svenska estraderna!

"Rockprinsen är idag faktiskt Sveriges ende kvarvarande ”original-rockare” med pipan i behåll! Även flitigt anlitad Gästartist i olika sammanhang i såväl Danmark som Sverige!"
"Eva med huvudroller i Jesus Christ Superstar och Hair"
Turnéer med Janis Joplin

Vårt bidrag till en lyckad kväll består av antingen obegränsat med räkor, smör, bröd och aîoli eller tacos med tortillas, nötfärs/vegfärs, grönsaker, ost, salsa och gräddfil. Till dessert bjuder vi på en ostbricka (inte obegränsat).

Dra på er dansskorna och ladda för en helkväll med god mat, mycket mat och härlig rockmusik. Givetvis finns det även möjligheter till dans medan vi kryssar fram i världens vackraste skärgård.

Påstigning sker från 18.00 och avgång 19.00. Klockan 23.30 är Ni tillbaka vid Skeppsbron, mätta, belåtna, svettiga och med begynnande träningsvärk i ben och fötter.

Välkomna ombord!

Lokal

M/S Vindhem, Skeppsbron 101, 111 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer