Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

ROCK n' ROY

Event inställt

ROCK n' ROY

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

15 okt 2022 18:00 - 16 okt 2022 01:00

Beskrivning

OBS! Spelningen är flyttad till lörd 15 okt kl.18 p.g.a. att vår trummis Peter Jacobsen i helgen råkade ut för en trafikolycka där han ådrog sig sådana skador att han inte är i stånd att genomföra spelningen den 27/5.Vi beklagar alla olägenheter som detta ev. för med sig för dig. 

På restaurangen ROY i Mölndal (precis nedanför MÖLNDALS Resecentrum) tänker fira ett hejdundrande "ROCK n' ROY - Party" den 15 okt med mat,dryck & dans!
Insläpp kl.18 för de som vill äta en bit mat eller bara beställa något från baren. Det blir TVÅ liveband; HILLS BOOGIE KINGS och SGB som uppträder under kvällen, vilket garanterar dansant 60- 70- och 80-tals ROCK!! Första bandet går på kl. 20.

Hjärtligt välkommen!

Lokal

ROY ROY, Nämndemansgatan 1, 431 33 Mölndal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer