Hoppa till huvudinnehåll

ROBIN WINTHER - Releasefest!

ROBIN WINTHER - Releasefest!

Från 140,00 SEK

Plats

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

ROBIN WINTHER - Releasefest!

Den 24 februari släpper Robin Winther sin nya singel “Lucky” med en spelning och releasefest i Kolingen.

INFO

Insläpp: 19:00

On stage: 20:00

Biljettpris: 140 kr

OM ROBIN WINTHER

Robin Winther är countryartisten från Uppsala som sedan debuten 2021 har släppt tre singlar och två EP:s, varit finalist i P4 Nästa samt spelats på Go Country, P4 och radiostationer över hela världen. Robins musik kan beskrivas som en modern tolkning av traditionell country med ett unikt sound som gör sig allra bäst live. Med i hans band är några av de främsta musikerna i genren. Robin har en gedigen erfarenhet som sångare och gitarrist i olika band med turnédatum över hela världen. Vid sidan av sin solosatsning har Robin en framgångsrik karriär som musikproducent med över 40 miljoner streams på produktioner till andra artister, YouTube-videos och TV.

PÅ SCEN

Robin Winther - Sång och elgitarr

Sebastian Nylin - Elgitarr

Gabriel Dahl - Bas

Erik Gunnars Risberg - Pedal steel och fiol

Anton Dromberg - Keyboard

Joel Danielsson - Trummor

@robinwintherofficial | www.robinwinther.com

Arrangör

Lokal

Kolingen, Kornhamnstorg 59, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer