Robin Hård

70,00 SEK

Plats

Datum

11 jun 2022 13:00 - 13:50

Beskrivning

Familjeteater i gröngräset.

För fjärde året i rad spelar Hindås Teater en rolig och spännande föreställning för hela familjen på Råda Säteri i Mölnlycke. Ta med dig familj och vänner, något att sitta på och lite gott att mumsa, för en rolig stund i Teatergläntan. Teatergläntan hittar du på vägen ner mot badplatsen, bakom den röda ladan. Vi spelar oavsett sol eller regn, såvida vi inte regnar bort. 

Årets pjäs heter Robin Hård och handlar om prinsessan Marianne som tröttna på att sitta högt uppe i ett torn och vänta på att livet ska börja. Hon och hennes trogna följeslagare, draken Flamma, ger sig iväg på ett äventyr i Rådaskogen. Där möter de den elaka sheriffen av Råda som vill skicka tillbaka Marianne till sitt torn. Men då dyker Robin Hård upp och det är början på ett roligt äventyr. 

Varmt välkomna!

Arrangör

Hindås Teater är en förening som bedriver verksamhet för barn och ungdomar samt producerar kulturevenemang.

Lokal

Råda Säteri Råda Säteri, 435 32 Mölnlycke, 435 32 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.