Robi & friends Flamenco Night

Robi & friends Flamenco Night

Biljetter från 320,00 SEK

Plats

Datum

8 maj 2023 19:00 - 22:00

Beskrivning

Vi var många som upplevde en makalös kväll i Bergrummet i Finnboda för några år sedan. Då vi fått in mångas önskemål om att återigen mötas i denna magiska lokal så kommer Robi & friends tillbaka den 8 maj för att trollbinda oss än en gång.


Vi öppnar dörrarna 18.00 då det även finns lättare servering av drycker för de som vill umgås innan konserten som börjar ca 19.00. Även servering under en inplanerad paus och efter lite eftersnack stänger vi runt 22.00.


Med tre kritikerrosade album har Robert ’Robi’ Svärd inte bara uppmärksammats stort i Sverige utan också i flamencons hemtrakter i Spanien.

Så här lyder Mattias Frantzéns (STIM:s Promotionsnämnd) motivering då Robi tilldelades priset som ”STIM Årets Kompositör 2019”:

”En erkänt skicklig instrumentalist men också en stilsäker och virtuos kompositör med lika stor respekt för traditionen som han är en finurlig förnyare.

Hans imponerande fingerfärdighet och känsla lägger grund för ett behagligt flyt i de komplexa kompositionerna.

Han har fått genrens giganter att tappa hakan- att som svensk komma från ingenstans och slå igenom i det erkänt kräsna och kvalitétmedvetna flamenco- Spanien är en närmast osannolik bedrift”

Line up:

Robert ”Robi” Svärd- gitarr

Antonio ”El Turry”- sång

Joan Masana- bas

Miguel ”El Cheyenne”- slagverk

Ann Sehlstedt- dans/palmas

José Manuel Alvarez- dans (Special guest)


Foto: Sascha Kajic, José Campos

Lokal

Delight Studios, Finnboda Varvsväg 19 (följ skyltar delight Studios), 131 72 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.